Bijzondere opvang

 • 11,31per uurBSO
 • 11,94per uurKDV

Buitenschoolse opvang

 • 9,35per uurRegulier
 • 10,42per uurFlexibel

Dagopvang

 • 10,14per uurRegulier
 • 11,38per uurFlexibel

Algemeen

U betaalt gewoon het aantal uren dat u kinderopvang nodig heeft, dus zonder bemiddelingskosten (Gastouderopvang) en zonder verplichte dagdelen (andere kinderdagverblijven) U bent vele euro’s voordeliger uit!

Kinderopvang wordt als volgt berekend: aantal uren per week x 52 : 12 maanden.  De enige verplichting die Kinderopvang Kwebbel hanteert is een minimale afname van 8 uur dagopvang en 4 uur buitenschoolse opvang per week. Dit omdat uit jarenlange ervaring is gebleken dat een kortere periode te weinig is om aan elkaar te wennen.

U betaalt per maand voor de uren die op het contract vastgelegd zijn, ongeacht of u uw kind nu wel of niet brengt (dit geldt ook bij vakanties/feestdagen en ziekte).

Contracten dienen per mail (administratie@kinderopvangkwebbel.nl) opgezegd te worden.
De opzegtermijn bedraagt 1 maand.

Flexibele opvang

Flexibele kinderopvang is bedoeld voor ouders/verzorgers die onregelmatig opvang nodig hebben. 

U kunt uw kind brengen wanneer dit voor u noodzakelijk is. Wanneer u een dag van tevoren belt, kunnen wij, bij voldoende ruimte, uw kind opnemen in de groep van de volgende dag. Ook als uw kind de ene week bijvoorbeeld maandag, dinsdag en donderdag en de andere week woensdag en vrijdag komt, geldt dit als flexibele opvang.

Proefberekening

Schermafbeelding 2015-11-13 om 11.38.02 AM

Hier kunt u uw proefberekening voor kinderopvangtoeslag vinden:

Proefberekening maken

Bijzondere opvang

Voor de 40 weken opvang geldt dat de kinderen alleen tijdens de schoolweken kunnen komen en niet in de vakanties. Tijdens studiedagen o.i.d. kunnen de kinderen natuurlijk wel gewoon komen als deze dag is vastgelegd op de overeenkomst, de uren die deze dag worden genoten buiten de contractuele uren zullen extra in rekening worden gebracht. Is dit niet het geval kan het kind komen als er ruimte is op de groep, deze uren zullen extra in rekening worden gebracht. 

Het tarief voor dagopvang is €11,94 en BSO €11,31, er zullen per locatie een beperkt aantal plekken beschikbaar zijn

Iedere dag met plezier is een goede dag!

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de vastlegging van mijn gegevens zodat Kwebbel contact op kan nemen met mij.Kwebbel respecteert jouw privacy.