Bijzondere opvang

 • 10,29per uurBSO
 • 10,86per uurKDV

Buitenschoolse opvang

 • 8,91per uurRegulier
 • 9,48per uurFlexibel

Dagopvang

 • 9,66per uurRegulier
 • 10,35per uurFlexibel

Algemeen

U betaalt gewoon het aantal uren dat u kinderopvang nodig heeft, dus zonder bemiddelingskosten (Gastouderopvang) en zonder verplichte dagdelen (andere kinderdagverblijven) U bent vele euro’s voordeliger uit!

Kinderopvang wordt als volgt berekend: aantal uren per week x 52 : 12 maanden.  De enige verplichting die Kinderopvang Kwebbel hanteert is een minimale afname van 8 uur dagopvang en 4 uur buitenschoolse opvang per week. Dit omdat uit jarenlange ervaring is gebleken dat een kortere periode te weinig is om aan elkaar te wennen.

U betaalt per maand voor de uren die op het contract vastgelegd zijn, ongeacht of u uw kind nu wel of niet brengt (dit geldt ook bij vakanties/feestdagen en ziekte).

Contracten dienen per mail (administratie@kinderopvangkwebbel.nl) opgezegd te worden.
De opzegtermijn bedraagt 1 maand.

Flexibele opvang

Flexibele kinderopvang is bedoeld voor ouders/verzorgers die onregelmatig opvang nodig hebben. Ouders/verzorgers kunnen hun rooster uiterlijk donderdag om 12.00 uur voorafgaand van de nieuwe werkweek inleveren met de data en uren waarop opvang nodig is.

U kunt uw kind brengen wanneer dit voor u noodzakelijk is. Wanneer u een dag van tevoren belt, kunnen wij, bij voldoende ruimte, uw kind opnemen in de groep van de volgende dag. Ook als uw kind de ene week bijvoorbeeld maandag, dinsdag en donderdag en de andere week woensdag en vrijdag komt, geldt dit als flexibele opvang.

Proefberekening

Schermafbeelding 2015-11-13 om 11.38.02 AM

Hier kunt u uw proefberekening voor kinderopvangtoeslag vinden:

Proefberekening maken

Bijzondere opvang

Op verzoek van een aantal ouders bieden wij nieuwe vormen van opvang aan. Het gaat hierbij om 40 weken opvang (zonder vakanties) en 12 weken alleen vakantieopvang.

Voor de vakantieopvang betaalt u voor 12 weken, ook als er minder weken van de opvang gebruik wordt gemaakt. Als hiervoor gekozen wordt zal er een overeenkomst aangegaan worden voor 1 jaar.

Voor de 40 weken opvang geldt dat de kinderen alleen tijdens de schoolweken kunnen komen en niet in de vakanties. Tijdens studiedagen o.i.d. kunnen de kinderen natuurlijk wel gewoon komen.

Bij beide soorten opvang ontvangt u ook maandelijks een factuur van ons.

Het tarief voor dagopvang is €10,86 en BSO €10,29, er zullen per locatie een beperkt aantal plekken beschikbaar zijn

0-uren/oproepcontract

Een 0-uren-/oproepcontract is bedoeld voor ouders/verzorgers die incidenteel opvang nodig hebben. Ouders/verzorgers kunnen hun rooster uiterlijk donderdag om 12.00 uur voorafgaand aan de nieuwe werkweek inleveren met de data en uren waarop opvang nodig is. Aanvragen moeten te allen tijde schriftelijk worden ingediend. Dit kan per e-mail bij de locatie waar uw kind opgevangen wordt. 

U kunt uw kind brengen wanneer dit voor u noodzakelijk is. Wanneer u een dag van tevoren contact opneemt, kunnen wij, bij voldoende ruimte, uw kind opnemen in de groep van de volgende dag. Een 0-uren-/oproepcontract is bedoeld voor ouders/verzorgers die incidenteel opvang nodig hebben. De ouders/verzorgers krijgen achteraf een factuur over de afgenomen uren. Het uurtarief voor een 0-uren-/oproepcontract ligt op 10,86 euro per uur voor dagopvang en €10,29 voor de BSO.

Vraag bij ons kantoor of u in aanmerking komt voor een 0-uren-/oproepcontract. Er zullen per locatie een beperkt aantal plekken beschikbaar zijn. Let op! Indien er minimaal 3 maanden aaneengesloten géén gebruik wordt gemaakt van onze opvang, dan vervalt uw 0-uren-/oproepcontract. 

 

Iedere dag met plezier is een goede dag!

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de vastlegging van mijn gegevens zodat Kwebbel contact op kan nemen met mij.Kwebbel respecteert jouw privacy.