Mijn naam is Tineke Boelens. Op 19 februari 1966 ben ik geboren in Emmen en ben opgegroeid met nog drie broers. In mijn vrije tijd geniet ik van mijn kleinkinderen Dez, Mase, Glynn en Joy en bonus kleinzoon Senna. Ook hou ik veel van reizen.

Na 13 jaar gewerkt te hebben bij de NPBI wilde ik graag iets anders en op 1 januari 1997 ben ik begonnen met oppascentrum Kwebbel in onze woning aan de Oeverzwaluw.
Het werd een huiselijke en flexibele kleinschalige opvang in de Rietlanden. Mijn broers zochten opvang voor hun kinderen en dat waren mijn eerste klantjes.

Binnen een jaar moest ik al uitbreiden. Het was een gewild concept. Vanaf dat moment zijn we sterk groeiende geweest. Al snel kwam er een locatie aan het Zwanenveld erbij. Daarna moesten we uitwijken naar Parc Sandur, Wilhelminastraat en Stationsstraat. Later kwamen daar de BSO’s in de Lisdodde, de Vlonder en de Barg bij. Ook de 2 groepen van de Voorschool in de Lisdodde zijn inmiddels een feit. Ik ben heel trots op wat we in die 22 jaar met alle medewerkers hebben bereikt. Dit straalt kracht uit! En vertrouwen van ouders. Fijn!

Mijn kinderen zijn ook in het bedrijf gaan werken.
Danny begon als BSO medewerker en Sharon als pedagogisch medewerkster. Inmiddels zijn ze ook onderdeel van de directie.

Op dit moment ben ik werkzaam op de locatie Zwanenveld.
Ik hou me bezig met de TSO en de administratie. Ik vind het prettig dat de groepen netjes, gezellig en overzichtelijk zijn. Hier zie ik op toe. Ook huishoudelijke werkzaamheden en onderhoud van de panden horen erbij. Langzaam zullen Danny en Sharon het bedrijf gaan overnemen en doe ik een stapje terug.

De directie van Kwebbel vindt het erg belangrijk dat (toekomstige) ouders/verzorgers hun kinderen met een gerust hart bij ons brengen en dat het “gevoel” goed is. Het is immers het kostbaarste bezit wat ze ons toevertrouwen. Wij zijn immers zelf ook ouder en kunnen als ervaringsdeskundigen spreken, we kennen dit gevoel als geen ander.

Met vriendelijke groet, Tineke Boelens